Arkkarikortti

Arkkarikortti

Arkkarikortti on oululaisten arkkitehtiopiskelijoiden oma jäsen- ja etukortti. Kortti lanseerattiin ensimmäisen kerran syksyllä 2010. Sen ideana on hankkia killan jäsenille muutamien tarkkaan valittujen yhteystyökumppaneiden kautta etuja ja tarjouksia tuotteista ja palveluista, joita arkkitehtiopiskelija normaalissa elämässään oikeasti tarvitsee.

Yhteistyökumppaneista riippuen, edut saattavat olla joko kuukausittain vaihtuvia, tai sitten ympärivuotisia. Opiskelijoiden tarpeen ja kiinnostuksen mukaan neuvotellaan myös sesonkialennuksia. Joka syksy uusien opiskelijoiden saavuttua tilataan uusi arkkarikorttierä, josta fuksit saavat kortin automaattisesti Killan jäsenmaksun maksettuaan. Jokaisen kortissa on oma henkilökohtainen jäsennumero, jonka avulla ylläpidetään killan jäsenrekisteriä.

Myös ylempien vuosikurssien opiskelijoiden on mahdollista lunastaa yhteisen tilauksen yhteydessä itselleen kortti huokeaan hintaan.

Vaikka arkkarikortti on ollut vasta hetken toiminnassa, se on jo nyt lunastanut ykköspaikan oululaisten arkkitehtiopiskelijoiden kukkaroissa!

Yhteistyökumppaniksi?

Kiinnostuitko yhteistyökumppanuudesta? Ota yhteyttä:
suhdevastaava(ät)oulunarkkitehtikilta.net