Julkaisut

 • Alkkari

  Alkkari on oululaisten arkkitehtiopiskelijoiden kiltalehti, joka nostaa esille lafkalaisia liikuttavia ilmiöitä. Vihkonen ilmestyy kaksi kertaa vuodessa, jolloin niitä on jaossa Apajan aulassa. Tavoitteena on saada lehdestä myös nettiversio. Lisätietoja lehdestä saa killan lehtivastaavalta lehtivastaava(at)oulunarkkitehtikilta.net

 • Arkkitehtiopiskelija

  Arkkitehtiopiskelija on perinteikäs julkaisu. Lehti ilmestyy kaksi kertaa vuodessa ja toimitusvastuu vuorottelee Helsingin, Oulun ja Tampereen arkkitehtikiltojen välillä. Lehti jaetaan Arkkitehti-lehden liitteenä, joten arkkitehtiopiskelijoiden lisäksi lukijakuntaan kuuluvat arkkitehdit. Lisäksi arkkitehtiopiskelija-lehteä jaetaan arkkitehtiosastoilla. Lisää tietoa Arkkitehtiopiskelija-lehdestä saa killan lehtivastaavalta  lehtivastaava(at)oulunarkkitehtikilta.net.

  Arkkitehtiopiskelija-lehden levikki on noin 5000kpl.

 • Vuosikalenteri

  Oulun Arkkitehtikilta julkaisee vuosittain ennen joulua Oulun ja lähialueiden arkkitehtuuria vaihtelevin teemoin esittelevän seinälle ripustettavan vuosikalenterin. Kalenteri pyrkii käsittelemään rakennettua elinympäristöämme tutuista, mutta myös yllättävistä näkökulmista. Kuvitukset ovat neljännen vuosikurssin opiskelijoiden käsin tekemiä ja vuosikalenterin tuotto käytetään arkkitehdin tutkintoon kuuluvan ulkomaan opintomatkan rahoittamiseen kalenterin julkaisemista seuraavana syksynä.

  Vuosikalenterin voi tilata killan myyntisivulta ja sen tuottamisesta, markkinoinnista ja jakelusta vastaa vuosittain kunkin vuoden excursioryhmä (neljännen vuosikurssin opiskelijat). Kalenterin vuosittainen painos on noin 3500kpl.