ARKKITEHTUURIN VALMENNUSKURSSIT 2024

 

Oulun Arkkitehtikilta ry järjestää Arkkitehtuurin koulutusohjelman valintakokeisiin valmistavat valmennuskurssit jo 18. kertaa. Valmennuskurssimme ovat Pohjois-Suomen ainoita arkkitehtuurin pääsykokeisiin valmistavia kursseja ja niissä opettajina toimivat 4. vuosikurssin opiskelijat.  Kurssi järjestetään Oulun keskustan alueen tiloissa sekä Oulun Arkkitehtikillan kiltatalolla. Ilmoittautuneille ilmoitetaan tarkempi sijainti ennen kurssikertoja.

Ennakkotehtäväkurssi 4.2 & 25.2. – 150 €

Kurssilla käymme läpi aikaisempien vuosien ennakkotehtäviä, harjoittelemme piirustus- sekä ideointitekniikoita ja valmistaudumme pääsykokeiden ensimmäiseen osioon, ennakkotehtäviin. Kurssi koostuu teorialuennoista, ennakkotehtävää simuloivasta harjoitustyösarjasta sekä pikatehtävistä. Perehdymme ennakkotehtävien tehtävätyyppeihin ja käymme läpi mitä eri tehtävätyypeissä haetaan.   
Kurssi järjestetään Oulun Arkkitehtikillan kiltatalolla ja se sisältää 6 h opetusta sekä kolme itsenäisesti suoritettavaa harjoitustehtävää, kurssille myös etämahdollisuus.. Kurssilla on rajallinen määrä paikkoja.  

Piirustus- ja suunnittelukurssi 4.5.–26.5. – 450 €

Kurssi valmentaa hakijaa kohti pääsykokeiden kaksipäiväistä piirustus- ja suunnittelukoetta. Kurssi koostuu kuudesta opetuskerrasta sekä pääsykoetöihin valmentavista piirustustehtävistä. Opetuskerrat pitävät sisällään piirustus- ja suunnittelutekniikkaan keskittyvän teorialuennon, päivän aiheeseen liittyvän pikatehtävän sekä viikkotehtävän arvioinnin. Tehtävistä annetaan rakentavaa palautetta ja opitaan samalla muiden töistä. Kurssi järjestetään Oulun keskustan alueen tiloissa ja Oulun Arkkitehtikillan kiltatalolla, kurssille myös etämahdollisuus.. Kurssilla on rajallinen määrä paikkoja.  

Intensiivikurssi 18.–19.5. – 250 €

Kurssi tarjoaa hakijalle tilaisuuden harjoitella pääsykoetilannetta rennossa sekä kannustavassa ympäristössä. Viikonlopun mittainen kurssi koostuu pääsykoetta vastaavista piirustus- ja suunnittelutehtävistä. Tehtävistä annetaan rakentavaa palautetta ja opitaan samalla muiden töistä. Kurssi järjestetään Oulun keskustan alueen tiloissa, kurssille myös etämahdollisuus. Kurssilla on rajallinen määrä paikkoja.  

 

Jos osallistut kahdelle kurssille saat 50 € alennuksen kurssien yhteen lasketusta hinnasta, jos osallistut kaikille kolmelle saat 100 € alennuksen kurssien yhteen lasketusta hinnasta. 

 

Ilmoittautuminen osoitteessa: https://forms.gle/eERMvzthFRkaJnLg7