Valmennuskurssi

Oulun Arkkitehtikillan valmennuskurssit hakijoille

 

Vuoden 2020 kursseille ei voi vielä ilmoittautua – lisätietoa tulee näille sivuille myöhemmin!

 
Linkki johtaa Google Forms -lomakkeeseen ja aukeaa uuteen välilehteen.
 

Oulun Arkkitehtikilta ry järjestää Arkkitehtuurin koulutusohjelman valintakokeisiin valmistavat valmennuskurssit jo 13. kertaa. Valmennuskurssimme ovat Pohjois-Suomen ainoita arkkitehtuurin pääsykokeisiin valmistavia kursseja. Opettajina toimivat 4. vuosikurssin opiskelijat. Tarjoamme jokaista kolmea pääsykoevaihetta varten valmentavat erilliset valmennuskurssit. Osallistuessasi kaikille saat huomattavan alennuksen! Lisäksi järjestämme etäkurssin, joka valmentaa pääsykokeiden viimeistä vaihetta, piirustus- ja suunnittelukoetta varten.

Ennakkotehtäväkurssi

16. – 17.2.2019

Ennakkotehtäväkurssi valmentaa arkkitehtuurin pääsykokeiden ensimmäistä vaihetta, ennakkotehtävää varten.

Ennen kurssia jokainen osallistuja saa ennakkomateriaalin, joka sisältää lisätietoa kurssista, aikataulusta sekä mahdollisista kurssilla käytettävistä piirustus- ja askarteluvälineistä. Paketti sisältää myös vinkkejä, joilla kurssilainen pääsee alkuun vuoden 2019 ennakkotehtävien tekemisessä.

Kurssin teorialuennoilla tutustutaan aiempiin pääsykoetehtäviin ja annetaan valmiudet ennakkotehtävää varten. Lisäksi esittelemme erilaisia piirustus- ja ilmaisutekniikoita, joista voi olla hyötyä ideoiden toteutuksessa. Luentojen jälkeen tehdään aiheeseen liittyviä pikatehtäviä ja käydään läpi, mitä eri tehtävätyypeissä haetaan. Kurssilla on varattu aikaa omien ennakkotehtävien työstöön ja ohjaajat antavat mielellään palautetta. Kurssin päätteeksi käymme myös läpi ennakkotehtävien palautukseen liittyvät käytännön asiat ja opastamme muun muassa töiden valokuvaukseen.

Kurssi sisältää kuusi tuntia opetusta lauantaina ja sunnuntaina 16.-17.2. klo 10-16, sisältäen ruoka- ja kahvitauot. Kurssin jälkeen on vielä mahdollista ohjauttaa omaa ennakkotehtäväänsä sähköpostitse ennen sen palautuspäivää.

Viimeinen ilmottautumispäivä » 11.2.2019

Hinta » 100 €

Matematiikan kurssi

4. – 5.5.2019

Arkkitehtikillan matematiikan kurssi valmentaa arkkitehtuurin pääsykokeiden toiseen vaiheeseen, matematiikan kokeeseen.

Ennen kurssia saat infopaketin, joka sisältää lisätietoa kurssista, kaavakokoelman ja ennakkotehtävät, jotka käydään läpi kurssin aikana. Kurssilla perehdytään matematiikan pääsykokeen kaltaisiin harjoitustehtäviin ja annetaan vinkkejä koetta varten.

Viimeinen ilmottautumispäivä » Ilmoitetaan myöhemmin. (Ilmottautumisen voi perua, jos ei pääse jatkoon edellisistä vaiheista)

Hinta » 100

Piirustus- ja suunnittelukurssi

27. – 30.5.2019

Arkkitehtikillan piirustus- ja suunnittelukurssi valmentaa pääsykokeiden viimeistä vaihetta, piirustus- ja suunnittelukoetta varten. Kurssi on neljän päivän mittainen intensiivikurssi ja rakenteeltaan jäljittelee varsinaista pääsykoeviikkoa. Kurssilla perehdytään pääsykokeissa vaadittavien välineiden ja tekniikoiden harjoitteluun. Ajankohta on viikkoa ennen varsinaista pääsykoeviikkoa, joten kurssilta saamasi vinkit ja neuvot ovat tuoreessa muistissa.

Ennen kurssia jokainen kurssilainen saa postissa ennakkomateriaalin, joka sisältää tarkan aikataulun, tarvikeluettelon ja kotitehtävän, joka tuodaan kurssille mukaan ja josta saa palautteen kurssin aikana.

Kurssin aikana tehdään yhteensä seitsemän pääsykoetyyppistä harjoitustehtävää, joista kaikista pidetään palautekeskustelutilaisuus. Kurssilla keskitytään ideointiin sekä oikeanlaisen esitystavan ja muotokielen löytämiseen. Lähtökohtana on opetella pääsykokeissa tarvittava ajankäytön hallinta sekä ymmärtää, minkälaisia töitä hakijoilta odotetaan.

Viimeinen ilmottautumispäivä » Ilmoitetaan myöhemmin. (Ilmottautumisen voi perua, jos ei pääse jatkoon edellisistä vaiheista)

Hinta » 500

Etäkurssi

8.4. – 26.5.2019

Arkkitehtikillan etäkurssi valmentaa pääsykokeiden viimeistä vaihetta, piirustus- ja suunnittelukoetta varten.

Osallistujille lähetetään joka viikko uusi tehtävä, jonka he tekevät, skannaavat ja lähettävät sähköisesti kurssin ohjaajille. Osallistujat saavat palautteen töistään sähköisen kuvagallerian avulla, jossa he pääsevät näkemään myös muiden kurssilaisten työt ja palautteen.

Kurssilla on yhteensä 7 tehtävää, jotka valmentavat monipuolisesti eri aihealueita sommittelusta värien käyttöön. Kurssiin kuuluu sähköisiä tukiluentoja, jotka valmentavat uutta tehtävää varten. Kurssilla on eri tehtävät kuin varsinaisella piirustus- ja suunnittelukurssilla, joten ilmoittautuminen molemmille kursseille antaa parhaat valmiudet pääsykokeisiin.

Viimeinen ilmottautumispäivä » Ilmoitetaan myöhemmin. (Ilmottautumisen voi perua, jos ei pääse jatkoon edellisistä vaiheista)

Hinta » 150

Ennakko + Matematiikka + Piirustus- ja suunnittelukurssi = 600 €

Haluamme panostaa siihen, että kurssilaisillamme on parhaat mahdollisuudet päästä opiskelemaan arkkitehtuuria, joten tarjoamme kolmen kurssin yhteispaketin hintaan 600€.

HUOMAA! » Mikäli et pääse jatkoon edellisistä vaiheista ja haluat keskeyttää kurssikokonaisuuden, maksat vain käymistäsi kursseista yksittäiset hinnat.

Yhteydenotot ja ilmottautumislomake

valmennuskurssi[ät]oulunarkkitehtikilta.net

Valmennuskurssit jatkuvat jälleen vuonna 2020! Lisätietoa tulevista kursseista myöhemmin. [korjaa O-kirjaimet nolliksi]

Ilmoittaumislomake

Valmennuskurssi Facebookissa!