Valmennuskurssi

 


ARKKITEHTUURIN VALMENNUSKURSSIT 2020

 

Ilmoittautuminen vuoden 2020 valmennuskursseille on päättynyt.


Oulun Arkkitehtikilta ry järjestää Arkkitehtuurin koulutusohjelman valintakokeisiin valmistavat valmennuskurssit jo 14. kertaa. Valmennuskurssimme ovat Pohjois-Suomen ainoita arkkitehtuurin pääsykokeisiin valmistavia kursseja ja niissä opettajina toimivat 4. vuosikurssin opiskelijat.ENNAKKOTEHTÄVÄKURSSI – 150€
16. & 23.2.2020

Kurssin teorialuennoilla tutustutaan aiempiin pääsykoetehtäviin ja annetaan valmiuksia pääsykokeiden ensimmäistä vaihetta, ennakkotehtävää varten. Lisäksi esittelemme erilaisia piirustus- ja ilmaisutekniikoita, joista voi olla hyötyä ideoiden toteutuksessa, tehdään aiheeseen liittyviä pikatehtäviä ja käydään läpi, mitä eri tehtävätyypeissä haetaan. Kurssin päätteeksi käymme myös läpi ennakkotehtävien palautukseen liittyvät käytännön asiat ja opastamme muun muassa töiden valokuvaukseen.

Kurssi sisältää kuusi tuntia opetusta sunnuntaina 16. & 23.2. klo 10-16, sisältäen ruoka- ja kahvitauot.PIIRUSTUSKURSSI – 500€
4.-5.4. & 16.-17.5.2020

Arkkitehtikillan piirustus- ja suunnittelukurssi valmentaa pääsykokeiden viimeistä vaihetta, piirustus- ja suunnittelukoetta varten. Kurssi jakautuu kahteen intensiiviviikonloppuun, joista ensimmäisessä käydään läpi, millaista osaamista pääsykoetehtävissä haetaan ja annetaan vinkkejä tehokkaaseen harjoitteluun. Toisena viikonloppuna harjoitellaan koetilanteen kaltaisia tehtäviä ja opetellaan ajanhallintaa.

Kurssi sisältää kuusi tuntia opetusta lauantaina ja sunnuntaina 4.-5.4. & 16.-17.5. klo 10-16, sisältäen ruoka- ja kahvitauot.

MUUTOS
Tämänhetkisestä koronavirus-tilanteesta johtuen piirrustus- ja suunnittelukurssin ensimmäinen viikonloppu järjestetään etäyhteyden välityksellä.
Lisätietoja koronan vaikutuksista valmennuskurssiin voit kysyä valmennuskurssi@oulunarkkitehtikilta.net


ENNAKKOTEHTÄVÄ- & PIIRUSTUSKURSSI YHTEISPAKETTI – 600€ETÄKURSSI – 200€
30.3.-22.5.2020

Etäkurssi valmentaa pääsykokeiden viimeistä vaihetta, piirustus- ja suunnittelukoetta varten. Osallistujille lähetetään joka viikko uusi tehtävä, jonka he tekevät, skannaavat ja lähettävät sähköisesti kurssin ohjaajille palautteen antoa varten. Kurssi sisältää seitsemän tehtävää. Ennen kurssia jokainen osallistuja saa ennakkomateriaalin, joka sisältää pienen infopaketin esitystekniikoista, lisätietoa kurssista, aikataulusta sekä mahdollisista kurssilla käytettävistä piirustus- ja askarteluvälineistä.


Ennakkotehtävä- ja piirustuskurssit järjestetään Oulun arkkitehtikillan kiltatalolla osoitteessa Pursitie 8.


Ilmoittautuminen vuoden 2020 valmennuskursseille on päättynyt.


HUOM! Arkkitehtuurin valintakokeet uudistuvat keväällä 2020 ja muutoksesta johtuen emme enää järjestä matematiikan valmennuskurssia (lisätietoa: dia.fi/valintauudistus)


Yhteydenotot

valmennuskurssi@oulunarkkitehtikilta.net