Valmennuskurssi

Oulun Arkkitehtikillan valmennuskurssit hakijoille

 

HUOM. Uudet valmennuskurssit järjestetään taas keväällä 2019.

Oulun Arkkitehtikilta ry järjestää Arkkitehtuurin koulutusohjelman valintakokeisiin valmistavat valmennuskurssit jo 12. kertaa. Valmennuskurssimme ovat Pohjois-Suomen ainoita arkkitehtuurin pääsykokeisiin valmistavia kursseja. Opettajina toimivat 4. vuosikurssin opiskelijat. Tarjoamme jokaista kolmea pääsykoevaihetta varten valmentavat erilliset valmennuskurssit. Osallistuessasi kaikille saat huomattavan alennuksen! Lisäksi järjestämme etäkurssin, joka valmentaa pääsykokeiden viimeistä vaihetta, piirustus- ja suunnittelukoetta varten.

20.2. – 14.5.2018

Etäkurssi

Arkkitehtikillan etäkurssi valmentaa pääsykokeiden viimeistä vaihetta, piirustus- ja suunnittelukoetta varten.

Osallistujille lähetetään joka viikko uusi tehtävä, jonka he tekevät, skannaavat ja lähettävät sähköisesti kurssin ohjaajille. Osallistujat saavat palautteen töistään sähköisen kuvagallerian avulla, jossa he pääsevät näkemään myös muiden kurssilaisten työt ja palautteen.

Kurssilla on yhteensä 7 tehtävää, jotka valmentavat monipuolisesti eri aihealueita sommittelusta värien käyttöön. Kurssiin kuuluu sähköisiä tukiluentoja, jotka valmentavat uutta tehtävää varten. Kurssilla on eri tehtävät kuin varsinaisella piirustus- ja suunnittelukurssilla, joten ilmoittautuminen molemmille kursseille antaa parhaat valmiudet pääsykokeisiin.

Viimeinen ilmottautumispäivä » 13.2.2018

Hinta » 190 €

17.2.2018

Ennakkotehtäväkurssi

Ennakkotehtäväkurssi valmentaa arkkitehtuurin pääsykokeiden ensimmäistä vaihetta, ennakkotehtävää varten.

Ennen kurssia jokainen osallistuja saa ennakkomateriaalin, joka sisältää vielä lisätietoa kurssista, päivän ohjelman, luentomateriaalin ja kotitehtävän, josta saat palautteen ennakkotehtäväkurssilla. Paketti sisältää myös vinkkejä, joilla kurssilainen pääsee alkuun vuoden 2018 ennakkotehtävien tekemisessä.

Kurssilla perehdytään teorialuennon aikana aiempiin pääsykoetehtäviin ja annetaan valmiudet ennakkotehtävää varten. Käymme kurssin aikana läpi kotitehtävän ja annamme palautetta tekemästäsi työstä. Palautteen on tarkoitus auttaa ymmärtämään, mitä ennakkotehtäviltä odotetaan.

Kurssilla työstetään omia ennakkotehtäviä ja saadaan välittömästi palautetta ohjaajilta. Kurssin jälkeen on vielä mahdollista ohjauttaa omaa ennakkotehtäväänsä sähköpostitse ennen sen palautuspäivää.

Kurssi järjestetään Arkkitehtikillan kiltatalolla. Kiltatalomme sijaitsee keskustan kupeessa Pikisaaressa osoitteessa Pursitie 8.

Viimeinen ilmottautumispäivä » 10.2.2018

Hinta » 90 €

12.5.2018

Matematiikan kurssi

Arkkitehtikillan matematiikan kurssi valmentaa arkkitehtuurin pääsykokeiden toiseen vaiheeseen, matematiikan kokeeseen.

Ennen kurssia saat infopaketin, joka sisältää lisätietoa kurssista, kaavakokoelman ja ennakkotehtävät, jotka käydään läpi kurssin aikana. Kurssilla perehdytään matematiikan pääsykokeen kaltaisiin harjoitustehtäviin ja annetaan vinkkejä koetta varten.

Viimeinen ilmottautumispäivä » 5.5.2018
Ilmottautumisen voi perua, jos ei pääse jatkoon edellisistä vaiheista

Hinta » 90 €

28. – 31.5.2018

Piirustus- ja suunnittelukurssi

Arkkitehtikillan piirustus- ja suunnittelukurssi valmentaa pääsykokeiden viimeistä vaihetta, piirustus- ja suunnittelukoetta varten. Kurssi on neljän päivän mittainen intensiivikurssi ja rakenteeltaan jäljittelee varsinaista pääsykoeviikkoa. Kurssilla perehdytään pääsykokeissa vaadittavien välineiden ja tekniikoiden harjoitteluun. Ajankohta on viikkoa ennen varsinaista pääsykoeviikkoa, joten kurssilta saamasi vinkit ja neuvot ovat tuoreessa muistissa.

Ennen kurssia jokainen kurssilainen saa postissa ennakkomateriaalin, joka sisältää tarkan aikataulun, tarvikeluettelon ja kotitehtävän, joka tuodaan kurssille mukaan ja josta saa palautteen kurssin aikana.

Kurssin aikana tehdään yhteensä seitsemän pääsykoetyyppistä harjoitustehtävää, joista kaikista pidetään palautekeskustelutilaisuus. Kurssilla keskitytään ideointiin sekä oikeanlaisen esitystavan ja muotokielen löytämiseen. Lähtökohtana on opetella pääsykokeissa tarvittava ajankäytön hallinta sekä ymmärtää, minkälaisia töitä hakijoilta odotetaan.

Viimeinen ilmottautumispäivä » 21.5.2018
Ilmottautumisen voi perua, jos ei pääse jatkoon edellisistä vaiheista

Hinta » 490 €

Ennakko + Matematiikka + Piirustus- ja suunnittelukurssi 550 €

Haluamme panostaa siihen, että kurssilaisillamme on parhaat mahdollisuudet päästä opiskelemaan arkkitehtuuria, joten tarjoamme kolmen kurssin yhteispaketin hintaan 550€.

HUOMAA! » Mikäli et pääse jatkoon edellisistä vaiheista ja haluat keskeyttää kurssikokonaisuuden, maksat vain käymistäsi kursseista yksittäiset hinnat.

Yhteydenotot ja ilmottautumislomake

Valmennuskurssi Facebookissa!

PALAAMME VALMENNUSKURSSIEN MERKEISSÄ TAAS KEVÄÄLLÄ 2019.