Kannatusjäseneksi

Kannatusjäsenennämme yrityksenne saa runsaasti mainostilaa ja näkyvyyttä niin perinteisessä printtimediassa kuin sosiaalisessa mediassa. Kilta julkaisee sopimuskauden aikana kahdesti kiltalehti Alkkarin, jossa käsitellään sillä hetkellä ajankohtaisia aiheita ja killan kuulumisia. Kannatusjäsenenä yritys saa logonsa killan nettisivuille ja A3-kokoiseen mainoksen arkkitehtuurin yksikön ilmoitustauluun. Tämän lisäksi kannatusjäsenten logot tulevat killan järjestämien tapahtumien julisteisiin.

Oletko kiinnostunut yritysyhteistyöstä? Ota yhteyttä meihin ja sovitaan yhdessä sopiva tapa saada näkyvyyttä yrityksellenne.

Suhdevastaavan yhteystiedot

Kiinnostuitko yhteistyökumppanuudesta? Ota yhteyttä:
suhdevastaava(ät)oulunarkkitehtikilta.net

Yhteistyön muodot:

Haalarit:

Suurimman kannatusjäsenyyden isona etuna on yrityksen logon sijoittami¬nen sopimuskautena aloittavien arkkitehtiopiskelijoiden haalareihin. Viereisessä kuvassa on haalareihin tulevien yritysten logojen sijoituspaikat. (Kuva lisätään myöhemmin sivuille) Logot sijoitetaan mahdollisimman näkyvälle paikalle, jolloin yrityksen näkyvyys on maksimoitu.

Yrityspäivät:

Yrityspäivät on Oulun Arkkitehtikillan tapahtuma, joka järjestetään syksyisin. Tapahtuman tarkoituksena on tutustua arkkitehtuurialan yrityksiin ja keskustella teemaan liittyvistä aiheista. Yritykset ja yrittäjät pitävät omia puheenvuoroja, jotka liittyvät sen vuoden yrityspäivien teemaan, ja saavat mahdollisuuden esitellä omia tuotteitaan. Yrityspäiville tyypillisesti osallistuu opiskelijoita arkkitehtuurin yksiköstä vuosikurssiin katsomatta. Tapahtuma on luonteeltaan rento; paikalla on ollut usein tarjoiluja ja jatkot on pidetty Oulun keskustassa.Teemoja edellisiltä vuosilta:
2019 Tiimityö – Johtaminen
2018 Yrittäjyys
2017 Brändäys

Alkkari

Alkkari on Oulun Arkkitehtikillan kaksi kertaa vuodessa julkaisema lehti, jonka aiheena on ajankohtaiset opiskelijoita askarruttavat aiheet. Päätoimittajan kokoama porukka kasaa lehden artikkeleista, jutuista ja graafisista tuotoksista yhdeksi a5-kokoiseksi julkaisuksi. Lehden levikki on n. 200 kpl/painos ja sitä jaetaan myös sisarkilloille Otaniemeen ja Tampereelle.
Jokaiseen lehteen kannatusjäsenelle on varattu oma mainospaikka, jonka koko riippuu kannatusjäsenpaketin laajuudesta. Kiltalehti Alkkariin voi tutustua lisää tästä linkistä.

Yritysvierailut:

Yritys voi pitää erilaisia iltamia kiltamme jäsenille, joissa on mahdollista esitellä yrityksen tuotteita ja toimintaa sekä kertoa työmahdollisuuksista. Kiltamme järjestää illan mittaisia yritysvierailuja, joissa olemme tutustuneet kannatusjäseniemme yrityksiin tarkemmin. Järjestämme myös pidempiä excursiomatkoja, joissa vieraillaan erinäisissä kohteissa ja yrityksissä.

Näkyvyys:

Kannatusjäsenemme saavat reilusti näkyvyyttä Oulun Arkkitehtikillan eri sosiaalisissa medioissa, kuin myös perinteisissä julisteissa. Suuret kannatusjäsenet saavat logonsa näkyviin kiltamme tapahtumajulisteisiin, kuin myös kiltamme useisiin päivityksiin Instagramissa. Kaikki kannatusjäseneemme saavat logonsa Oulun Arkkitehtikillan nettisivuille koossa, joka on riippuvainen kannatusjäsenpaketin laajuudesta. Logot toimivat samalla myös linkkeinä yrityksen nettisivuille. Referenssikuvia löytyy killan nettisivuilta www.oulunarkkitehtikilta.net.

Vuosijuhlat:

Vuosijuhlat ovat perinteikkäät akateemiset iltajuhlat, joissa hyvän ruoan ja juoman lisäksi nautitaan teekkarilauluista, puheista, sekä muista iltaan kuuluvista perinteistä. Juhlissa yritykset voivat näkyä muun muassa käsiohjelmassa, lauluvihkossa tai jopa juhlapuheen muodossa. Oulun Arkkitehtikilta ry juhlisti 60-vuotista taipalettaan 9.11.2019 järjestetyillä vuosijuhlilla.