Kiltatalo 6
Kiltatalo 1
Keittiö1
Kiltatalo 2
Kiltatalo 3
Kiltatalo 5
Kiltatalo 4
Kiltatalo 7
Kiltis 001
Keittiö2
Kiltatalo 8

Kiltatalo

Kiltatalo

Kiltatalomme, ’kolmen fröökynän talo’, rakennettiin 1828. Kilta on siirtänyt talon Isokatu 53:sta Pikisaareen Pursitie 8:aan ja pystyttänyt sen juhlakuntoon.

Kiltatalon voi vuokrata, ja se toimii loistavana juhlatilana, saunatilana tai vaikka hääpaikkana! Talo muuntuu myös helposti kokoustilaksi tai konferenssisaliksi. Tilaa löytyy kahdessa kerroksessa yhteensä yli sata neliötä. Alakerrassa on tilava takkahuone sekä suuri sauna, jonka uumeniin mahtuu n. 15 henkilöä kerrallaan. Paraatikerroksessa on vasta remontoitu keittiö, tyylikkäästi sisustettu empiresali, jonka pöytiin mahtuu istumaan mukavasti noin 40 henkilöä, sekä kaksi pikkuhuonetta.

Astiastoa on varattu 40 hengelle. Astiastoon kuuluvat kahvikupit aluslautasineen, lautaset, kulhot sekä lasit. Tämän lisäksi löytyy sekalainen määrä tarjoiluastioita. Pöytiä on 6 kappaletta pääsalissa, sekä lisäksi molemmissa pikkuhuoneissa on omat pöydät. Tuoleja on yhteensä 44, joiden lisäksi pikkuhuoneissa on jakkaroita. Kiltatalolta löytyy valkokangas, muttei videotykkiä. Taloltamme löytyy kaksi kaiutinta pääsalista, joihin voi liittää läppärin tms. musiikkisoittimen normaaliin kuulokeliitäntään. Talolta ei löydy omaa soitinta.

Talon idyllinen piha avautuu korttelin sisäpuolelle. Pihalla voi istuskella pihagrillin ääressä rauhassa kaupungin melskeeltä. Silti keskustaan on tästä kauniista puutalomiljööstä vain lyhyt kävelymatka. Talon vuokraamisesta vastaa killan vouti. Vuokrausinfoa ja voudin yhteystiedot vuokraus-osiossa.

Varaustiedustelut

puhelimitse (pääasiassa klo 15 jälkeen) » 040 566 7207

tai varaustiedustelulomakkeella