Vuokraa

Varaustiedustelulomake

 

Varaajan tiedot

Varauksen tiedot


Muut kentät ovat vaadittuja tietoja paitsi yritys-kenttä. Mainitse mahdollisista huomioitavista seikoista "lisätietoja" kenttään. Tilaisuuden luonnetietoa käytetään vain kiltatalon käyttöasteen yleisten käyttötarkoitusten tilastoimiseen.

Yhteydenottotapa

Tietojasi käsitellään luottamuksellisesti. Tietojen käsittelystä vastaa killan vouti.

Kiltatalon alustava vuokraustilanne

tammikuu 2020

ma ti ke to pe la su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Kuinka vuokraat kiltiksen!

Oulun Arkkitehtikillan kiltatalo on opiskelijoiden ylläpitämä puolijulkinen tila, jota vuokraamme yksityiseen käyttöön. Kiltatalon vuokrausasioista vastaavat killan voudit, joihin voi ottaa yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla. Kiltataloa on mahdollista päästä katsomaan etukäteen, mikäli niin haluaa.

Kiltatalon varauksen vahvistamiseksi lähetämme varausmaksulaskun (50 euroa), joka on ennakkomaksua lopullisesta vuokrasta. Yhden kerroksen vuokra on 400 euroa ja kahden kerroksen 500 euroa. Sesonkihinnat (yksi kerros 600 euroa ja kaksi kerrosta 600 euroa) ovat voimassa perjantaisin ja lauantaisin sekä koko kesä-, heinä-, marras- ja joulukuun ajan. Vuokraan kuuluu tilojen perussiivous. Loppulasku ja avaimet luovutetaan sopimuksen allekirjoituksen yhteydessä, jonka ajankohdasta sovitaan noin viikko ennen vuokrausta. Kiltatalon avain palautetaan seuraavana päivänä kiltatalon omaan postilaatikkoon.

Kiltatalon vuokra-aika on klo 12-24. Kiltatalolle jääneet tavarat tulee noutaa seuraavana päivänä klo 9 mennessä.

Vuokrahinnat

  • normaalivuokrat: yksi kerros 400 € ja kaksi kerrosta 500 €.
  • sesonkivuokrat: yksi kerros 500 € ja kaksi kerrosta 600 €.
  • sesonkipäivät ovat perjantai ja lauantai.
  • sekä kesä-, heinä-, marras- ja joulukuu kokonaisuudessaan.

Varaustiedustelut

puhelimitse » 040 566 7207 (klo 15 eteenpäin)

sähköposti » vouti@oulunarkkitehtikilta.net

Täydet vuokrausehdot

Vuokrausehdot:  §1 | §2 | §3 | §4 | §5 | §6 | §7 | §8 | §9 | §10

§1 Vuokrattavat tilat

ALAKERTA: käsittää löyly, pesu ja takkahuoneen, wc:n, eteisen sekä keittiön. KESKIKERROS: käsittää salin ja kaksi kamaria, eteisen, keittiön ja wc tilat. YLÄKERROKSEEN VUOKRALAISILTA PÄÄSY KIELLETTY. Älkää häiritkö yläkerran asukasta.

§2 Vuokrahinnat sisältävät tilojen perussiivouksen

Mikäli tilat ovat vuokrauksen jäljiltä normaalia likaisemmassa kunnossa (esim. rikotut pullot, ulkokengillä liikuttu sisällä, erilaiset “eritteet” jne.), on vuokralainen velvollinen korvaamaan toisen siivoojan hälyttämisestä ja/tai ylimääräisestä siivouksesta aiheutuneet kulut.

§3 Vuokraaja (vastuuhenkilö) on vastuussa tiloista vuokra-ajan.

Mikäli vuokra aikana aiheutetaan vahinkoja kiinteistölle, sen irtaimistolle tai ympäristölle (piha-alueen istutukset), on vuokraaja velvollinen korvaamaan aiheuttamansa vahingot. RIKKOUTUNEEN TAVARAN TILALLE VASTAAVAN UUDEN HANKINTAAN KULUVA SUMMA PERITÄÄN LASKULLA. Vuokraaja on velvollinen ilmoittamaan vuokranantajalle vahingoista viivytyksettä. Vuokraaja on velvollinen ilmoittamaan vuokranantajalle viivytyksettä myös tilojen mahdollisista puutteista, muutoin vastuu niistä siirtyy hänelle. Pikisaaren asukasyhdistyksen jäsenillä ja killan siivoojilla on oikeus ilmoittaa vahingoista ja vuokraehtojen laiminlyönnistä vuokranantajalle.

  • SISÄTILOISSA EI SAA TUPAKOIDA. Ulkona tupakoidessa tupakantumpit tulee heittää tuhkakuppiin.
  • ULKOKENGÄT ON JÄTETTÄVÄ ETEISEEN lattioiden kulumisen ja ylenmääräisen likaantumisen estämiseksi.
  • KALUSTEITA EI SAA VIEDÄ ULOS EIKÄ SIIRTÄÄ KERROKSESTA TOISEEN
  • VUOKRAAJAN TULEE HUOLEHTIA TILOJEN HUOLELLISESTA LUKITSEMISESTA (ovet, ikkunat yms.) käytön päätyttyä.
  • ULKOTULIEN POLTTAMINEN ON KIELLETTY
§4 Vuokraajan on noudatettava järjestyslakia

joka kieltää yleisen järjestyksen häiritsemisen metelöimällä ja muulla vastaavalla tavalla (§3). Mahdollisista musiikintoistolaitteista, joista on ilmoitettava varausta tehdessä, ei saa aiheutua häiriötä. Vuokraajan on otettava huomioon talon historiallinen ympäristö ja sijoittuminen asuttuun pihapiiriin. Naapurustoon laskeutuu hiljaisuus klo 22.00. Järjestyshäiriöitä (poliisin puuttuminen asiaan) ei suvaita.

§5 OULUN ARKKITEHTIKILTA RY EI OLE VASTUUSSA VUOKRA AIKANA KILTATALOSSA TAPAHTUNEISTA HENKILÖVAHINGOISTA.
§6 Pysäköinti

Autojen pysäköinti on järjestetty Raatin yleiselle pysäköintialueelle sekä Torinrantaan kiltatalon edustalta puuttuvien pysäköintipaikkojen vuoksi.

§7 Vuokran maksu

TILOJEN VUOKRA MAKSETAAN A-KILLAN TILILLE Nordea FI55 1107 3000 4149 32. Eräpäivä on 2 viikkoa vuokrausajankohdasta.

§8 Avain

AVAIN luovutetaan vuokraajalle sopimuksen allekirjoituksen yhteydessä. Vuokraaja palauttaa avaimen Kiltatalon aidassa sijaitsevaan postilaatikkoon (Pursitie8) vuokra-ajankohdasta seuraavana päivänä klo 9:00 mennessä. Jos avaimen palautuksesta joudutaan muistuttamaan enemmän kuin kahdesti, veloitamme siitä 50€/kerta. Yli kuukauden palauttamatta ollut avain tulkitaan hävinneeksi. Hävinneestä avaimesta veloitetaan lukkojen uudelleen sarjoittamisen kustannukset.

§9 Vuokra-aika

VUOKRA AIKA alkaa vuokra-ajankohtana kello 12.00 ja päättyy kello 24.00. Kiltatalolle mahdollisesti jätetyt/jääneet tavarat tulee noutaa EHDOTTOMASTI kello 9.00 mennessä seuraavana päivänä. Noutamattomat tavarat ovat tämän jälkeen aamun siivoojan vietävissä.

§10 Varauksen peruminen

VARAUKSEN PERUMINEN varausmaksun maksamisen jälkeen: vuokralainen on oikeutettu varausmaksun palautukseen, mikäli hän peruuttaa varauksen viimeistään 21 vuorokautta ennen vuokra-ajankohtaa. Kilta voi peruuttaa varauksen pakottavasta syystä viimeistään kuukautta ennen vuokra-ajankohtaa, jolloin varausmaksu palautetaan. Mahdollisen hyvityksen tarvetta tarkastellaan tapauskohtaisesti, kuitenkin niin että korvattava summa on enimmillään sama kuin vuokrauksesta muutoin vuokralaisen maksettavaksi erääntyvä summa. Luonnonkatastrofista, tulipalosta tai muusta killasta riippumattomasta syystä johtuvaa peruutusta ei tarkastella näiden ehtojen mukaan.