Kotimaan pitkä lähtee taas, tällä kertaa suunnataan Lakeuksille 24.-26.3.! Olkaa valmiina avaamaan alla oleva linkki perjantaina 24.2. klo 12:00, sillä vain 50 ensimmäistä mahtuu mukaan! Muista, että vastaus on sitova. Matkan hinta on 41 € + 9 €, mikäli haluat osallistua tislaamokierrokselle (hintaan sisältyy juoma).

goo.gl/6hAruJ

Ohjelmassa saattaa tapahtua vielä muutoksia, mutta perusrunko KMP:lle on nyt selvillä:

Lähtö 10:00 aikoihin Oulusta ja saavumme Seinäjoelle iltapäiväksi. Perillä meitä odottaa OOPEAA, jonka jälkeen tutustumme Aalto-keskukseen ja Apila-kirjastoon.

Lauantaina bussi lähtee 9:30 ja käymme Kyrö Distillery Companyllä (http://www.kyrodistillery.com/) tutustumassa paikalliseen juomatuotantoon. Halukkaat saavat osallistua tutustumiskeirrokeen, joka päättyy maistiaisiin. Kierros kestää 1,5h ja maksaa 9e. Ilmottautuminen kierrokseeen tapahtuu varsinaisen ilmottautumisen yhteydessä. Ne jotka eivät kierrokselle halua, voivat he omatoimisesti levätä bussissa tai ulkoilla Etelä-Pohjalaisissa maisemissa.

Vaasaan saavumme yhden aikoihin ja syömme yliopistolla. Tämän jälkeen on tiedossa kävelemistä Vaasan keskustan tienoilla, jossa on huomioitu myös omatoiminen ruokailu. Majoittuminen tapahtuu Palosaaren järjestötalolla ja illanvietossa meitä isännöi SYY-Vaasa ja Hallinnoijat ry.

Sunnuntaina lähdemme liikenteeseen vasta puolenpäivän aikoihin ja tutustumme laitakaupungilta löytyviin kohteisiin, mm. Mustasaaren kirkkoon, joka aikasemmin on palvellut hovioikeutena (Carl Fredrik Adelcrantz, muutos kirkoksi Carl Axel Setterberg). Ouluun saavumme ihmisten aikoihin. 🙂

Kysymyksiä saa esittää ja niihin vastaillaan parhaan mukaan!

T. Diplomaatit Iida & Meea

Comments are closed