Tervetuloa Oulun Arkkitehtikillan vaalikokoukseen 2023

Vaalikokous pidetää edellisten vuosien tapaan kahdessa osassa 27.11. ja 28.11. klo 18 alkaen kumpanakin päivänä. Kokouspaikkana Kiltatalo.

Ensimmäisessä osassa 27.11. käsitellään tulevan vuoden toimintasuunnitelmat, talousarvio, kiltatalon vuokraehdot, päivitetty tunnusohjesääntö, sekä hallitus- ja toimihenkilökokoonpanot. Viestin liitteistä löytyy kaikki edellämainitut käsiteltävät asiakirjat. Seuraavana päivänä 28.11. jatketaan valitsemalla Raati ja Oulun edustajat O-SAFAan vuodelle 2024.

Vaalikokous

Yhdistyksen tulevan toimikauden toimihenkilöt valitaan vaalikokouksessa, jonne jokainen killan jäsen on tervetullut. Ehdolle asettuneista kandidaateista valitaan eniten ääniä saanut hakija ehdottomalla äänten enemmistöllä. Fukseille kokoukseen osallistumisesta on luvassa fuksipisteitä.

Hallitus etenee kohti vaalikokousta hyvin pienin muutosehdotuksin verrattuna aiempiin vuosiin. Kiltatalon alumnivuokraus eriytetään opiskelijavuokrauksesta ja sen ehtoja selkiytetään. Vuosijuhlavastaava lisätään toimihenkilöpesteihin 65-vuotis vuosijuhlien myötä. Tunnusohjesääntöä viimeistellään lisäämällä kohdat kiltanauhalle ja kunniajäsenyydelle.

§5 Äänioikeuden killan kaikissa kokouksissa omaa killan varsinaiset jäsenet, pois lukien hallituksen kokoukset. Alumnijäsenillä tai tukijäsenillä ei ole äänioikeutta.

Koko hallitus toivottaa lämpimästi tervetulleeksi Vaalikokoukseen!

Liite 1 Vaalikokouksen asialista 2023
Liite 2 Toimintasuunnitelma 2023
Liite 3 Kiltatalon toimintasuunnitelma 2023
Liite 4 Pestikuvaukset vuodelle 2024

Ystävällisin terveisin,

Erik Kärnä
Puheenjohtaja

Tags:

Comments are closed